Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

2/7/2015 και 7μμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΑΑΣ ΣΤΟ ΕΚΗ



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΛΑΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ!  -  ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Η ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ καλεί τους εκπροσώπους του Τύπου  στην  Πολιτική Εκδήλωση-Συζήτηση που διοργανώνει την ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ και ώρα 7μμ στο Εργατικό Κέντρο (Ε.Κ.Η),  εν όψει της διενέργειας του κάλπικου δημοψηφίσματος, που διεξάγεται -μέσα σε συνθήκες  επίτασης των ιμπεριαλιστικών εκβιασμών και απειλών- με  στόχο τη λαϊκή παραπλάνηση και τη νομιμοποίηση της αντιλαϊκής  κυβερνητικής πολιτικής.

Τονίζουμε ότι μόνο ο λαός -με την ανυποχώρητη πάλη του- μπορεί να αποκρούσει τα ιμπεριαλιστικά τελεσίγραφα,  να καταργήσει τα παλιά και νέα μνημόνια, να αποτινάξει τα δεσμά της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης, να αντιπαλέψει την πολιτική της πείνας, ανεργίας και εξαθλίωσης.
Η κυβέρνηση καλεί το λαό-μέσω του   ναρκοθετημένου  δημοψηφίσματος-να  εγκρίνει  τη δική της πρόταση-λαιμητόμο των λαϊκών δικαιωμάτων προς τους ιμπεριαλιστές, τους οποίους αποκαλεί «εταίρους» και φίλους, συγκαλύπτοντας την αντιδραστική πολιτική των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών (ΕΕ-Ε.Κ.Τ-Δ.Ν.Τ)
Επίσης  το μέτωπο των  αντιδραστικών δυνάμεων(Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι) ασκούν -με τη σειρά τους εκβιασμό προς το λαό μπροστά στο κυβερνητικό αδιέξοδο, στη   βάση της προάσπισης των συμφερόντων του  ιμπεριαλισμού, του ξένου και ντόπιου μονοπωλιακού κεφαλαίου. Είναι τα κόμματα-στυλοβάτες της  αντιδραστικής πολιτικής που αφαιμάσσει το λαϊκό εισόδημα και αλυσσοδένει το λαό και τον τόπο με ακόμη πιο ασφυκτικά δεσμά ιμπεριαλιστικής υποτέλειας.   
Απέναντι σε αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και φτώχειας,
Απέναντι στην πολιτική της λαϊκής παραπλάνησης, με δημοψηφίσματα  νομιμοποίησης των κυβερνητικών προτάσεων  για το τρίτο μνημόνιο.
  • Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ:
  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!
  • ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ! 
  •  ΚΑΤΩ Ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ!
  • ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΕ-Δ.Ν.Τ- ΝΑΤΟ!