Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Μορφωτικών Εκδόσεων και διαβάστε ή κατεβάστε βιβλία και ντοκουμέντα του Μαρξιστικού - Λενινιστικού Κινήματος 

Οι «ΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ» , έχοντας σαν βασική δραστηριότητα τους την προβολή και διάδοση ντοκουμέντων του μαρξιστικού-λενινιστικού κινήματος, τιμούν τα 50 χρόνια  από την έκδοση του περιοδικού «Αναγέννηση».
Η πρωτοβουλία τιμής στα 50χρονα του περιοδικού που εγκαινίασε την δημόσια εμφάνιση του μαρξιστικού-λενινιστικού κινήματος στην Ελλάδα, ανήκει στο Μ-Λ ΚΚΕ  και στην εφημερίδα του «ΛΑΪΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ».
Οι «ΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ» συνδράμοντας σ’ αυτήν την πρωτοβουλία αποφάσισαν να διαθέσουν μόνιμες ιστοσελίδες στον διαδικτυακό τόπο τους για την παρουσίαση  σε πρωτότυπη μορφή των τευχών της  «Αναγέννησης» και ντοκουμέντων του μαρξιστικού – λενινιστικού κινήματος. Οι ιστοσελίδες αυτές παρέχουν στο επισκέπτη τους ελεύθερη ανάγνωση των ντοκουμέντων καθώς και δυνατότητα αποθήκευσης τους (σε μορφή pdf) στην προσωπική ηλεκτρονική βιβλιοθήκη τους.
Οι «ΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ» θέλουν αυτές οι σελίδες να αποτελέσουν διαρκή ανοιχτή ψηφιακή βιβλιοθήκη των ιστορικών υλικών του μαρξιστικού – λενινιστικού κινήματος, στην οποία να έχουν ελεύθερη διαδικτυακή πρόσβαση οι αναγνώστες της.
Επιθυμία των «ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ» είναι αυτή η ψηφιακή βιβλιοθήκη να γίνει όσο το δυνατόν πιο πλήρης. Γι’ αυτό το λόγο απευθύνει έκκληση σε όλους τους φίλους που διαθέτουν υλικό (εφημερίδες, βιβλία, μπροσούρες, αφίσες κ.λ.π.) από την ιστορία του μαρξιστικού – λενινιστικού κινήματος (ειδικά το δυσεύρετο της περιόδου  1963 – 1967 και της περιόδου της δικτατορίας) και θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας, να έρθουν σε επαφή με τα γραφεία των «ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ»: Αβέρωφ 23 – Τ.Κ. 10433 – Αθήνα , τηλ. 2108227992 email: info@morfotikesekdoseis.gr.