Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Το Εκλογικό κέντρο στην πλατεία Ελευθερία

Το Εκλογικό κέντρο στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο άνοιξε και διακινεί υλικό από χτές Κυριακή.
Παράλληλα κολλήθηκαν αφίσες και αναρτήθηκαν αεροπανό, σε κόμβους της πόλης.
Η παρουσίαση υποψηφίων ψηφοδελτίου, έχει προγραματισθεί για τις14/1 στις 10:30, στον χώρο συνεδριάσεων του δήμου, στην Λότζια.
Για την τρέχουσα εβδομάδα, έχει προγραμματιστεί επίσης διακίνηση προεκλογικού υλικού στην αγορά, και εξόρμηση κλιμακίου στα χωριά της περιοχής Αρκαλοχωρίου.
Την Πέμπτη 15/1 στις 6:30 στο Πολυκεντρο Νεολαίας, του δήμου Ηρακλείου θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της εκλογικής συνεργασίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  για συνέντευξη παρουσίαση του ψηφοδελτίου:
Η εκλογική συνεργασία «KKE(μ-λ) Μ-Λ Κ.ΚΕ» καλεί τους εκπροσώπους του τύπου στη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥπου θα παραχωρήσει την ΤΕΤΑΡΤΗ (14 ΓΕΝΑΡΗ) και ώρα 11.30 π.μ στη Δημοτική αίθουσα «Α. Παπανδρέου».
Στόχος της συνέντευξης είναι:
  • Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου
  • Η ανάπτυξη των θέσεων του συνδυασμού
  • Η πρόσκληση των ανέργων και εργαζομένων, της νεολαίας στην προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (15 Γενάρη και ώρα 6.30μμ) στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου.
Ο συνδυασμός του KKE(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ δίδει τη μάχη των εκλογών, καλώντας τα εργατο-λαϊκά στρώματα να καταδικάσουν και με την ψήφο τους την αντιδραστική πολιτική των κομμάτων της συγκυβέρνησης (Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ), αλλά και όλων των κομμάτων που υπηρετούν τα συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας και των ιμπεριαλιστών κηδεμόνων και προστατών τους (ΕΕ-Δ.Ν.Τ-Ν.ΑΤ.Ο).
Να καταδείξουν την κατηγορηματική αντίθεσή τους στην πολιτική της ιμπεριαλιστικής υποτέλειας, πείνας, ανεργίας και εξαθλίωσης που εφαρμόζουν οι πολύχρωμοι εκπρόσωποι της εγχώριας πλουτοκρατίας στο βωμό της προάσπισης της κερδοφορίας του ντόπιου και ξένου μονοπωλιακού κεφαλαίου και την επιβολή ακόμη πιο ασφυκτικών δεσμών ιμπεριαλιστική εξάρτησης.
Καλεί επίσης τους εργαζόμενους και ανέργους, τη φτωχή αγροτιά, τους νέους, τα λαϊκά στρώματα να απορρίψουν τις εκλογικές αυτπάτες και τις ψεύτικες προσδοκίες για δήθεν φιλολαϊκή «αριστερή» διαχείριση της καπιταλιστικής κρίσης που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, προβάλλοντας μια φιλοϊμπεριαλιστική, φιλοαστική πολιτική στη θέση του διαδόχου της σημερινής αντιδραστικής κυβέρνησης, εγκλωβίζοντας τα λαϊκά στρώματα και αφοπλίζοντας ιδεολγικοπολιτικά το λαϊκό κίνημα.
Τονίζει ότι στις συνθήκες της ιμπεριαλιστικής περικύκλωσης της χώρας , της λαϊκής εξαθλίωσης και της κατεδάφισης ακόμη και των βασικών λαϊκών δικαιωμάτων και κατακτήσεων πρώτιστη αναγκαιότητα αποτελεί η ανάπτυξη ενός ΜΑΖΙΚΟΥ-ΕΝΩΤΙΚΟΥ –ΛΑΪΚΟΥ ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ-ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, που θα έχει ως προμετωπίδα των αιτημάτων του:
  • Τον αγώνα για ψωμί, δουλειά, μόρφωση, υγεία, πολιτικές ελευθερίες
  • Τον αταλάντευτο στόχο της εξόδου της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς της ΕΕ-Δ.Ν.Τ-Ν.Α.Τ.Ο για μια Ελλάδα δημοκρατίκή, ειρηνική , ανεξάρτητη και σοσιαλιστική