Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ


  • ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ - ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
  • ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
  • ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ.

Η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών εκφράζει την κατηγορηματική αντίθεση της στην ποινική δίωξη, φυλάκιση και προσαγωγή σε δίκη των δέκα Τούρκων συνδικαλιστών & λαϊκών αγωνιστών που προασπίζονται με την πάλη τους τα δημοκρατικά δικαιώματα, τις λαϊκές ελευθερίες διεκδικήσεις.
Οι 10 συνδικαλιστές  (Müslüm Elma, Haydar Bern, Mehmet Yeşilçalı, Erhan Aktürk, Deniz Pektaş, Sami Solmaz, Musa Demir, D. Banu Büyükava, Sinan Aydın και  Seyit Ali Uğur)  δικάζονται στο Ανώτατο δικαστήριο του Μονάχου στις 17 Ιούνη 2016 με την εντελώς αβάσιμη και  ανυπόστατη κατηγορία της σύστασης τρομοκρατικής οργάνωσης, κατηγορία που κατασκεύασε το αντιδημοκρατικό Τουρκικό καθεστώς και  αποδέχτηκαν οι Γερμανικές δικαστικές αρχές, εκδίδοντας ένταλμα σύλληψης των δέκα αγωνιστών ήδη από τον Απρίλη 2015. Στη βάση αυτή, έχουν συλληφθεί και φυλακιστεί οι αγωνιστές συνδικαλιστές, των οποίων η δημοκρατική συλλογική πάλη είναι γνωστή τόσο στην Τουρκία, όσο και  στις Ευρωπαϊκές χώρες.
Οι κατασκευασμένες κατηγορίες, οι συλλήψεις των αγωνιστών σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Ελβετία, Γερμανία, Ελλάδα) και η μετατροπή των λαϊκών αγωνιστών σε τρομοκράτες συνιστούν   πάγιες μέθοδοι υπονόμευσης των δημοκρατικών κατακτήσεων και των  λαϊκών αγώνων ενάντια στην φασιστική πολιτική της λαϊκής  τρομοκράτησης εξαθλίωσης και καταπίεσης.

  • ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
  • ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ  ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ  ΜΕΤΡΑ  ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
  • ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ  2016