Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ στα Χανιά

Κλιμάκιο της εκλογικής συνεργασίας του ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο του συνδυασμού Νεκτάριο Κοκολαντωνάκη θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στα χωριά του Αποκόρωνα Πεμόνια, Φρε, Τζιτζιφέ, Νίπος, Βρύσες, αύριο Σάββατο 17 Γενάρη.
Θα μοιραστεί προεκλογικό υλικό και θα επιδιωχθούν συζητήσεις με τους εναπομείναντες κατοίκους των χωριών για τις αιτίες του ρημάγματος της υπαίθρου, και την αποκάλυψη από κάθε άποψη του ρόλου του ιμπεριαλιστικού συνασπισμού της Ε.Ε. που τώρα κόβει και το δόλωμα των επιδοτήσεων, αφού πρώτα απαξίωσε με τις εξευτελιστικές τιμές τα προϊόντα του μόχθου των αγροτών.
Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ πανελλαδικά με την καμπάνια της καλεί την αγροτιά να οργανώσει μαζικούς αγώνες χωρίς κομματικές ταμπέλες και μαζί με τους εργαζόμενους της πόλης να διεκδικήσει το δίκιο της κόντρα στους υπηρέτες του κεφαλαίου – ιμπεριαλιστών (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και τα νέα δεκανίκια τους), αλλά και κόντρα στους νέους επίδοξους Σωτήρες του ΣΥΡΙΖΑ, που ουσιαστικά δεν αρνούνται πως θα υπηρετήσουν το ίδιο πλαίσιο.
Το δίκιο των ανθρώπων της υπαίθρου είναι να μπορούν να ζουν από το μόχθο τους κόντρα στη φτωχοποίηση και το συνεχές ξεκλήρισμα της αγροτιάς που ερημώνει την ύπαιθρο την ίδια ώρα που η ανεργία πνίγει τις πόλεις.
Χανιά 16-1-2015